عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

ادامه عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل به رای گذاشته می‌شود

وضعیت آینده عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل در ۱۴ دسامبر تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیپلمات‌ها روز دوشنبه اعلام کردند که در پی اقدام واشنگتن علیه تهران، حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل در ۱۴ دسامبر (۲۳ آذر) به رای گذاشته خواهد شد.

 

آمریکا روز دوشنبه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در مورد این اقدام منتشر کرد که توسط رویترز مشاهده شده است. پیش‌نویس قطعنامه‌ای که آمریکا ارائه کرده است، «جمهوری اسلامی ایران را از کمیسیون وضعیت زنان برای باقیمانده دوره ۲۰۲۲-۲۰۲۶ آن حذف می‌کند».

 

ایران به تازگی یک دوره چهار ساله را در کمیسیون ۴۵ عضوی آغاز کرده است که هر ساله در ماه مارس تشکیل جلسه می‌دهد و هدف آن ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان است.

 

شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) متشکل از ۵۴ عضو در مورد وضعیت ایران در این کمیسیون رای خواهد داد.

 

ماه گذشته کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای ضمن اتهام زنی علیه کشورمان اعلام کرد که کشورش تلاش خواهد کرد تا ایران را از این کمیسیون اخراج کند.

 

کمیسیون مقام زن پس از جنگ جهانی دوم برای تقویت حقوق زنان تأسیس شد و ۴۵ عضو آن برای دوره‌های چهار ساله انتخاب می‌شوند. 

 

آمریکا که حدود یک پنجم بودجه سازمان ملل را تامین می‌کند، بر سازمان ملل تسلط دارد و سعی دارد از آن برای فشار بر کشور‌ها برای دستیابی به اهداف سیاسی خود استفاده کند.

 

مقامات کشورمان ریشه اصلی اغتشاشات اخیر در کشور را طرح‌های غربی‌ها برای به آشوب کشیدن اوضاع داخلی عنوان کرده‌اند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان اقداماتی از این دست را نتیجه «نگاه شکست خورده رهبران غربی نسبت به تحولات» دانسته است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار