ادامه عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل به رای گذاشته می‌شود-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

ادامه عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل به رای گذاشته می‌شود

وضعیت آینده عضویت ایران در نهاد حقوق زنان سازمان ملل در ۱۴ دسامبر تعیین می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 29
کد خبر: ۱۶۱۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیپلمات‌ها روز دوشنبه اعلام کردند که در پی اقدام واشنگتن علیه تهران، حذف ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل در ۱۴ دسامبر (۲۳ آذر) به رای گذاشته خواهد شد.

 

آمریکا روز دوشنبه پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در مورد این اقدام منتشر کرد که توسط رویترز مشاهده شده است. پیش‌نویس قطعنامه‌ای که آمریکا ارائه کرده است، «جمهوری اسلامی ایران را از کمیسیون وضعیت زنان برای باقیمانده دوره ۲۰۲۲-۲۰۲۶ آن حذف می‌کند».

 

ایران به تازگی یک دوره چهار ساله را در کمیسیون ۴۵ عضوی آغاز کرده است که هر ساله در ماه مارس تشکیل جلسه می‌دهد و هدف آن ترویج برابری جنسیتی و توانمندسازی زنان است.

 

شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد (ECOSOC) متشکل از ۵۴ عضو در مورد وضعیت ایران در این کمیسیون رای خواهد داد.

 

ماه گذشته کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا در بیانیه‌ای ضمن اتهام زنی علیه کشورمان اعلام کرد که کشورش تلاش خواهد کرد تا ایران را از این کمیسیون اخراج کند.

 

کمیسیون مقام زن پس از جنگ جهانی دوم برای تقویت حقوق زنان تأسیس شد و ۴۵ عضو آن برای دوره‌های چهار ساله انتخاب می‌شوند. 

 

آمریکا که حدود یک پنجم بودجه سازمان ملل را تامین می‌کند، بر سازمان ملل تسلط دارد و سعی دارد از آن برای فشار بر کشور‌ها برای دستیابی به اهداف سیاسی خود استفاده کند.

 

مقامات کشورمان ریشه اصلی اغتشاشات اخیر در کشور را طرح‌های غربی‌ها برای به آشوب کشیدن اوضاع داخلی عنوان کرده‌اند. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان اقداماتی از این دست را نتیجه «نگاه شکست خورده رهبران غربی نسبت به تحولات» دانسته است./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار